Monday, November 8, 2010

Ape ntah tajuk pelik2 jer..heh.. tapi memang pasal alas kaki pun.. tapi disebabkan comel sangat jadi x sanggup rasanya nak pijak2.. kesian plak kat tikus2 atas alas kaki tuh..


 

rumit juga nak buatnya..ni pun ada bahagian yg berkedut2 especially bahagian melengkung. 2hari nak siapkan satu nih..huh, lama tul.. x expert la katakan..


buah epal guna teknik slash quilt.. sgt menarik..


disebabkan i refuse nak jadikan dia alas kaki, so apekata kita letak atas dashbord kereta?

jeng.. jeng..


ok gak kot.. xkira ah, nak letak sini gak.. hehe

 

P/s:- hari ini my Birthday! 8 Nov! happy birthday to me.. =)



6 Comments:

  1. Mila@Rimbun said...
    wahh makin kreatif.. belajar ngan cikgu ke or sendiri nyer design ni yer?
    Mama Nuriel said...
    ghegheghe...mmg sayang nak pijak klu cam ni....:)
    Ecomel said...
    k.mila: ni beli kit kat kedai kraftangan..e x seterer akak..baru nak berjinak2 buat quilt n pachwork..best gak.. hee

    Mama Nuriel: hehe..itulah,syg plak nk mengotorkan..heh
    MamaDaniel said...
    aahla.. cantik sgt alas kaki ni.. btol ke nak letak kat lantai ni.. letak atas almari dulu la... lama2 sok baru letak kat kat dpn pintu.. ngee.. happy belated birthday dear... :)
    ibunaznoy said...
    hepy belated besday e..hadiah hr jd utk diri sndiri yee..
    cantik tul alas kaki tu,leh jual ni,heee!!
    yujiayao said...
    For those of you who are purchasing Faucets,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Faucets,Kitchen Faucets or Shower Faucets, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Faucets lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails

By :
Free Blog Templates